Image

Haluaisitko lähteä kanssani matkalle kohti levollisuutta ja mestarirentoutujan olemusta?Image

Haluaisitko lähteä kanssani matkalle kohti levollisuutta ja mestarirentoutujan olemusta?


Image
Olen Nina Hokkanen, holistisen hyvinvoinnin ammattilainen. Erityisesti olen perehtynyt tietoisuustaitoihin ja stressihallinnan menetelmiin.
Olen Nina Hokkanen, holistisen hyvinvoinnin ammattilainen. Erityisesti olen perehtynyt tietoisuustaitoihin ja stressihallinnan menetelmiin.

Toivon, että hoitotyöstäni koulutettuna hierojana ja opetuksestani välittyy menetelmien kokonaisvaltaisuus: se kuinka ne toimivat paitsi fyysisen ja henkisen kuntoutumisen apuna, rentoutumiseen ja palautumiseen, samoin kuin itsen tutkiskeluun ja oivaltamiseen.

Pidän kovasti hitaista aamuista, kahvista, suklaasta ja auringosta. Olen joogaintoilija, joka uppoutuu ja innostuu täysillä uusista projekteista ja oppimismahdollisuuksista.

Haluan kiittää kaikkia vuosien varrella kohtaamiani opettajia arvokkaasta ja avosydämisestä opetuksesta ja tien viitoittamisesta omalla oppilaspolullani.

Valmistuin urheiluhierojaksi vuonna 2012 ja samana vuonna siirryin toiminimiyrittäjäksi aloittaen oman vastaanoton. Täydennyskoulutuksena olen opiskellut muun muassa Kaustislaista jäsenkorjausta ja kuivakuppausta. Hoidoissa otan huomioon asiakkaan oireet ja toiveet yhdistellen osaamaani ja oppimaani, erottelematta tekniikoita toisistaan.

Joogan ohjaamisen aloitin pienimuotoisesti vuonna 2010, käytyäni ensin joogaohjaajakoulutuksen Thaimaassa. TRE® stressinpurkuliikkeiden ohjaajaksi valmistuin vuonna 2016 ja iRest® meditaatiota olen opettanut vuodesta 2018 alkaen. Jooga- ja meditaatioharjoituksia voi toki opettaa kuka tahansa, mutta jotta todella ymmärtäisi mistä on kyse, tarvitsee ohjaaja taustalle oma harjoituspolkunsa. Olen itse joogannut vuodesta 2004. Vähitellen vuosien mittaan meditaation merkitys on kasvanut ja tullut fyysistä asentoharjoitusta tärkeämmäksi.

Ammatillinen taustani ennen hyvinvointialaa on yritysmaailmasta.

Ennen hyvinvointialalle siirtymistäni työskentelin vuosia taloushallinnon monipuolisissa tehtävissä: controllerina, tiimin vetäjänä ja viimeksi talous- ja hallintotoimintojen vetäjänä. Olen työskennellyt muun muassa kansainvälisessä konsulttiyhtiössä, perinteikkäässä mediatalossa, nuorekkaassa ja dynaamisessa start-upissa sekä arvostetussa konfliktinratkaisujärjestössä.

Olen istunut johtoryhmissä ja työryhmissä. Ollut lukuisien projektitiimien jäsenenä sekä toiminut projektipäällikkönä. Elämäni aikana olen myös stressannut ja palanut loppuun. Olen oppinut ja todennut kuinka vapauttavaa on päästää irti kontrollista, heittäytyä virtaan, tuntea elämän voima ja ilo ihon pinnalla, luissa ja ytimissä.


"Ihminen on menestynyt, kun hän herää aamulla ja menee nukkumaan illalla ja tekee siinä välissä sitä mitä hän haluaakin tehdä."

– BOB DYLAN


"Ihminen on menestynyt, kun hän herää aamulla ja menee nukkumaan illalla ja tekee siinä välissä sitä mitä hän haluaakin tehdä."

– BOB DYLAN

Image
"Ninan ohjaus oli selkeää ja laadukasta, ja sain hyvän lisätyökalun käyttöön terveyden ylläpitoa varten. Suosittelen."
Image
"Oli ilo olla mukana oivaltamassa, olet taitava ja turvallinen opettaja."
Image
"Nina on monipuolinen, ammattitaitoinen ja miellyttävä hieroja, joka kuuntelee asiakasta."