iRest kurssi Helsinki
TIEDOT PÄIVITETÄÄN PIAN! 
Tämä kurssi kuuluu Turun kesäyliopiston tarjontaan.
Lue lisää ja ilmoittaudu: Turun Kesäyliopisto
Ajankohta: Pe 25.8.– Su 27.8.2023

pe 25.8. klo 17.30-19.45, la 26.8. klo 10-15 ja su 27.8. klo 10-15
(lounastauko la-su klo 12-13)

Paikka:

Turun kesäyliopisto, Sirkkalankatu 4, TURKU

 Sisältö:

Kurssi sopii sekä uusille menetelmästä kiinnostuneille että harjoituksia aiemmin tehneille. Kaikille, jotka haluavat kehittää itsetuntemusta, joustavuutta, hyväksyvää tietoista läsnäoloa ja elämänmyönteisyyttä. Ammattiryhmät, jotka työskentelevät työuupumuksen, unihäiriöiden, kroonisen kivun, tai posttraumaattisen stressioireyhtymän kanssa voivat saada uusia näkökulmia työhönsä. Uupumuksesta ja stressistä kärsivät voivat löytää apuvälineitä palautumiseen. Kurssi sopii hyvin myös tyhy/tyky-kurssiksi.

Kurssilta saat käytännöllisiä ja tehokkaita tekniikoita ja työkaluja jokapäiväiseen elämään. Opimme toivottamaan tervetulleiksi ja olemaan myös haastavien tunteiden, ajatusten ja uskomusten kanssa. Vastaanottavainen asenne auttaa meitä näkemään asiat sellaisina kuin ne ovat ja löytämään alitajunnassamme olevat vastaukset niihin. Samalla toivotamme tervetulleeksi ilon ja levollisuuden.

Tutkimme olemisen tunnetta ja sen laatua. Olemisen tunnetta lähestymme paitsi sisäistä turvallisuuden tunnetta luoden, myös tutkimalla miten kuinka olemistamme määrittävät käsityksemme ajasta, tilasta, tahdosta, tiedosta ja toimijuudesta.

Pääpaino kurssilla on harjoituksissa ja kokemuksellisessa oivaltamisessa: teemme joka päivä 1-2 pidempää Yoga Nidra harjoitusta (30-45 min), muutamia lyhyempiä meditaatioharjoituksia (n. 5-15 min) sekä pareittain tehtäviä yhteismeditaatioharjoituksia (dyad).

 

 

JAA TAPAHTUMA