tietoisuustaidot mindfulness

Uusi hoitohuone Iso-Roballa maanantaista 21.3. alkaen

Viime viikot olen ollut täydessä työn touhussa valmistellessani uutta hyvinvointia tuottaviin harjoituksiin ja hoitoihin keskittyvää studiotilaani. Kohta päästään aloittamaan toiminta!

Uusi osoite maanantaista 21.3. alkaen on Iso Roobertinkatu 20-22 (A rappu ja 3. kerros). Samassa toimistotalossa pitää majaansa muun muassa K-market, Eiran aikuislukio ja Etelä-Helsingin kansalaisopisto.

Entisessä Runeberginkadun toimipisteessä olen maaliskuun lopulla vielä muutamana päivänä.

Uudessa studiossa tilaa hoidoille, yksityistunneille ja pienryhmille

Uusi paikka Iso Roballa on hieman tilavampi ”studiotila” joka mahdollistaa entistä paremmin hoitojen, yksityistuntien sekä myös pienryhmien ja kurssien järjestämisen 8:lle henkilölle. 

Voit varata aikasi hierontaan tai yksityistunnille entiseen tapaan Timmasta.

(Tullessasi hoitoon voit tulla paikanpäälle 5-10 minuuttia ennen varattua aikaa – näin edellisen asiakkaan hieronta tai yksityistunti saa jatkua häiriöttä ja ilman keskeytyksiä.)

Vapaita aikoja myös kollegoiden käyttöön

Itseltäni vapaaksi jäävien aikojen puitteissa on tarkoitus tarjota tilaa myös muiden hyvinvointiyrittäjien kurssi- ja koulutustarpeisiin. Tila on kokonaisuudessaan noin 40 m2. Se sisältää noin 30 m2 studiohuoneen, pienen eteisen, keittiönurkan sekä wc:n. 

Erilaisiin kursseihin ja koulutuksiin tila on vuokrattavana viikonloppuisin. Omia yksityistunteja ja ryhmiä varten vapaata on ma-to aamuissa ja aamupäivissä. Studio varustetaan 8 henkilön ryhmiä varten mm. joogamatoilla. Lisäksi tarkoitus on hankkia tilaan taittotuolit noin 10 henkilölle. Tila ei ole varsinainen liikuntatila, mutta se sopii mainiosti esimerkiksi muutaman hengen yksityistunneille, restoratiiviseen joogaan, rentoututusryhmiin tai vaikkapa shiatsun tai intialaisen päähieronnan opiskeluun.

Perjantait ovat kokonaan vapaat vakiopäiväksi vyöhyketerapeutille, osteopaatille, akupunkturistille, hierojalle tms.   Tilassa on sähköinen hierontapöytä, pyyhkeet ym. Myös pyykinpesukone on tulossa vielä huhtikuun aikana kunhan uusi lavuaari saapuu ja saadaan putkimies paikalle!

Esittelen tilaa halukkaille 21.3. alkavalla viikolla. Ota yhteyttä jos haluat tulla katsomaan niin sovitaan aika!

Tulossa olevia tapahtumia Iso Roban studiolla

Jaa ystäviesi kanssa: